Kumpulan Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Barat, Lirik Lagu Lawas, Lirik Lagu Kenangan, dan Lirik Lagu Terbaru, Icluding Lirik Lagu Dangdut, Sunda dan Melayu

Powered by Blogger.

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Selebritis | Lyrics

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Selebritis | Lyrics

Selebritis Bandung
Tante-tante muda-muda
Cantik-cantik necis-necis
Ngariung di juru kafe
Arisan sabulan gope
Anak salaki di imah
Teu kaurus cuek aje

Selebritis Bandung
Ramping-ramping menor-menor
Modis-modis konon kaya
Bari sibuk nyoo hape
SMS-san jadi gawe
Ngondang balad salevel
Lanjut ka karoke

Iuran papatungan
Di karoke suka bungah
Lalajo doger jelema
Bugil..bugil… 2X

Selebritis Bandung
Korek api kaca mata
Jam tangan sapatu baju
Kudu merek nu terkenal
Bari mutlak original
Soal harga mahal
Isuk ge urusan cingcay

Sakapeung pikarunyaeun
Disiksa ku gaya hirup
Sanajan geus ludes bangkrut
Bacot mah angger ondedol

Medikyur medikyur
Bulu halis di cukir

Medikyur medikyur
Bulu kelek di cukur

Medikyur medikyur
Bulu bitis di cukur

Medikyur medikyur
Palay nu saageung tuur

Doel Sumbang-Kumaha

Nah… hanjakal pisan
Basa anjeun datang
Kuring geus duaan

Mun seug lelengohan
Moal mikir panjang
Sadia marengan

Duh… enyaan… silih pikasono,
Silih pikadeudeuh, silih pikanyaah

Kumaha…
Nya kudu kumaha
Da kuring ayeuna
Geus aya nu boga

Hampura…
Nya kuring hampura
Najan dikumaha
Moal rek ngadua
Labels: Doel Sumbang

Thanks for reading Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Selebritis | Lyrics. Please share...!

0 Comment for "Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Selebritis | Lyrics"

We have tried to make these lyrics as accurate as possible, but if you find any errors in the lyrics, please let us know. If you wish to have free downloads of mp3, iPod music, Windows Media wma music, ringtones or videos, please visit the relevant links. We in no way claim the copyright in the lyrics.

Back To Top