Kumpulan Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Barat, Lirik Lagu Lawas, Lirik Lagu Kenangan, dan Lirik Lagu Terbaru, Icluding Lirik Lagu Dangdut, Sunda dan Melayu

Adsense

Powered by Blogger.

Adsense

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Cak Cak | Lyrics

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Cak Cak | Lyrics

mun kuring ker hayang nyumput
cak caK aya didinya
mun kuring keur hayang panggih
cak caK aya didinya
mun kuring keur narik sorong
cak caK aya didinya
mun kuring keur baed pundung
cak caK aya didinya

seuri anteung ngabayangkeun
nya ngabayangkeun manehna,
seuri tibra ngimpikeun,
nya ngimpikeun manehna

Lamun cak cak bisa nyarita
hariwang sieun bebeja
lamun cak cak bisa nyarita
sok sieun sabalakana
ngadongeng kuring kumaha
sanajan bari jeung eunya

untung cak cak teu bisa nyarita
muga-muga salawasna (2x)

[tong siah tong bisa ngomong ach,
bade kamarana ari cak cak?]
....
balik deui kaluhur !
back to top
Labels: Doel Sumbang

Thanks for reading Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Cak Cak | Lyrics. Please share...!

0 Comment for "Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Cak Cak | Lyrics"

We have tried to make these lyrics as accurate as possible, but if you find any errors in the lyrics, please let us know. If you wish to have free downloads of mp3, iPod music, Windows Media wma music, ringtones or videos, please visit the relevant links. We in no way claim the copyright in the lyrics.

Back To Top