Kumpulan Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Barat, Lirik Lagu Lawas, Lirik Lagu Kenangan, dan Lirik Lagu Terbaru, Icluding Lirik Lagu Dangdut, Sunda dan Melayu

Adsense

Powered by Blogger.

Adsense

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Kumalayang | Lyrics

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Kumalayang | Lyrics

( Alah, kieu geuning kasiksa nya ari boga rasa suka, terus teu wani nyarita, terus kitu awewena komo deui meuren nya teu wani nyarita, jadi balueung ah teu ngarti )

*
Teuing dimana
Teuing iraha
Asup na rasa
Kana jero dada
Ujug-ujug nyampak bari nyiksa
Ka edanan ku bebeakan

Mungkir teu bisa
Hate rumasa
Boga kacinta
Geude ka bina-bina
Pikir manteng ukur kadidinya
Teu irah heunteu dimana


Lamun ti beurang
Pikiranku melayang
Aya kameulang aya rasa hariwang,
Aduh...Aduh...Aduh...

Peuting mun sare
Ngan kaimpikeun bae
Taya lian ngan ukur didinya

( Sami,,Sami )
Urang pada boga rasa
( Sami,,Sami )
Ngarasa kasiksa
( Sami,,Sami )
Sieun rek wakja balaka
Nya kumaha..Kumaha atuh kumaha

( Nya kudu di Kumaha atuh da ari pada-pada teu wani nyaritamah, nahan. Rek neangan panglayar...era, ari teu make panglayar pasti lila... )

Labels: Doel Sumbang

Thanks for reading Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Kumalayang | Lyrics. Please share...!

0 Comment for "Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Kumalayang | Lyrics"

We have tried to make these lyrics as accurate as possible, but if you find any errors in the lyrics, please let us know. If you wish to have free downloads of mp3, iPod music, Windows Media wma music, ringtones or videos, please visit the relevant links. We in no way claim the copyright in the lyrics.

Back To Top