Kumpulan Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Barat, Lirik Lagu Lawas, Lirik Lagu Kenangan, dan Lirik Lagu Terbaru, Icluding Lirik Lagu Dangdut, Sunda dan Melayu

Powered by Blogger.

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Naha Salah | Lyrics

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Naha Salah | Lyrics

Naha salah lamun kuring boga rasa cinta salian ka anjeun
naha salah lamun kuring boga rasa deudeuh salian ka anjeun

sapanjang anjeun satia akang moal rek khianat,
cinta akang moal unggut kalinduan
sapanjang anjeun satuhu akang moal rek midua,
cinta akang moal kedal kaanginan

cinta akang mang bulan anu nyaangan peuting, bakal aya salawasna
cinta akang sangenge anu maturan poe, bakal aya salalawasna

ulah....melang
ulah....hariwang

naha salah lamun kuring boga rasa cinta salian ka anjeun
naha salah lamun kuring boga rasa cinta salian ka anjeun

sapanjang anjeun satia akang moal rek khianat,
cinta akang moal unggut kalinduan
sapanjang anjeun satuhu akang moal rek midua,
cinta akang moal kedal kaanginan

cinta akang mang bulan anu nyaangan peuting, bakal aya salawasna
cinta akang sangenge anu maturan poe, bakal aya salalawasna
Labels: Doel Sumbang

Thanks for reading Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Naha Salah | Lyrics. Please share...!

0 Comment for "Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Naha Salah | Lyrics"

We have tried to make these lyrics as accurate as possible, but if you find any errors in the lyrics, please let us know. If you wish to have free downloads of mp3, iPod music, Windows Media wma music, ringtones or videos, please visit the relevant links. We in no way claim the copyright in the lyrics.

Back To Top