Kumpulan Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Barat, Lirik Lagu Lawas, Lirik Lagu Kenangan, dan Lirik Lagu Terbaru, Icluding Lirik Lagu Dangdut, Sunda dan Melayu

Powered by Blogger.

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Bong Abong | Lyrics

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Bong Abong | Lyrics

Bong abong kajalma leutik dianggap lain jelema
Bong abong kajalma leutik dianggap lain jelema

Tibaheula dijangjian
unggal usik diwadulan
kamakmuran duka dituang kusaha

Bong abong kajalma leutik dianggap lain jelema
Bong abong kajalma leutik dianggap lain jelema

Tibaheula dibibita
nudibikeun ukur sesa
kaadilan duka ngaleos kamana?

dianggap lain jelema
dianggap teu walakaya
suka atawa teu suka dipaksa kudu narima
dianggap lain jelema
dianggap teu boga mata
sagala direkayasa
geus teu baroga kaera

Hirup teu bisa berkutik
Nayrita salah diculik
jalma leutik aya nuleungit teu balik
Sugantehmah...suganteh mah jalir
janji janji hiji ge euweuh nu bukti

sugantehmah...suganteh rek mikanyaah,
nyeta geuning, pada.....

....
balik deui kaluhur !
back to top
Labels: Doel Sumbang

Thanks for reading Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Bong Abong | Lyrics. Please share...!

0 Comment for "Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Bong Abong | Lyrics"

We have tried to make these lyrics as accurate as possible, but if you find any errors in the lyrics, please let us know. If you wish to have free downloads of mp3, iPod music, Windows Media wma music, ringtones or videos, please visit the relevant links. We in no way claim the copyright in the lyrics.

Back To Top