Kumpulan Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Barat, Lirik Lagu Lawas, Lirik Lagu Kenangan, dan Lirik Lagu Terbaru, Icluding Lirik Lagu Dangdut, Sunda dan Melayu

Adsense

Powered by Blogger.

Adsense

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging | Lyrics

Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging | Lyrics

ngaku manusia modern
berkarier penuh obsesi
hayang jadi lalaki
jaman emansipasi
bari manehna teu ngarti
bisnis beurang peuting
bisnis naon duka teh teing
salaki di imah
ngajaga tulak panto
budak diasuh
cukup ku suster jeung babu
hayang mobil mewah ngabelaan jadi runtah
ngarepkeun ti salaki duitna teu cukup wae
emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
padahal hadiah ti rupa-rupa buaya
awewe nu kieu lain awewe modern
tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
menang maju teu meunang jadi lalaki
montong ngawalan kodrat
bisi ngadon jadi bejad
Labels: Doel Sumbang

Thanks for reading Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging | Lyrics. Please share...!

0 Comment for "Lirik Lagu Sunda Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging | Lyrics"

We have tried to make these lyrics as accurate as possible, but if you find any errors in the lyrics, please let us know. If you wish to have free downloads of mp3, iPod music, Windows Media wma music, ringtones or videos, please visit the relevant links. We in no way claim the copyright in the lyrics.

Back To Top