Kumpulan Lirik Lagu Indonesia, Lirik Lagu Barat, Lirik Lagu Lawas, Lirik Lagu Kenangan, dan Lirik Lagu Terbaru, Icluding Lirik Lagu Dangdut, Sunda dan Melayu

Adsense

Powered by Blogger.

Adsense

Inul Daratista - Cucak Rowo | Lirik Lagu Dangdut

Inul Daratista - Cucak Rowo | Lirik Lagu

Kucoba-coba melempar manggis
Manggis kulempar, mangga kudapat
Kucoba-coba melamar gadis
Gadis kulamar janda kudapat

Saiki jamane, jaman edan (ye ye ye ye…)
Wong tuwo rabi perawan
Perawane yen bengi nangis waeamargo wedi karo manuke
Jamane, jamane zaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Prawane nek bengi nangis waeamergo wedi karo manuke

Iki piye? iki piye? iki piye? (ye ye ye ye…)
Wong tuwo rabi perawan
Perawane yen bengi nangis waeamergo wedi karo manuke
Manuke, manuke cucakrowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune
Yen digoyang, serr… serr…aduh enake…
Yen digoyang, serr… serr…aduh penake…
Yen digoyang, serr… serr…
Labels: Inul Daratista

Thanks for reading Inul Daratista - Cucak Rowo | Lirik Lagu Dangdut. Please share...!

0 Comment for "Inul Daratista - Cucak Rowo | Lirik Lagu Dangdut"

We have tried to make these lyrics as accurate as possible, but if you find any errors in the lyrics, please let us know. If you wish to have free downloads of mp3, iPod music, Windows Media wma music, ringtones or videos, please visit the relevant links. We in no way claim the copyright in the lyrics.

Back To Top